AKANTHUS GAZOO CLUB
5 (100%) 1 vote
kratisi-tilefono
akanthus gazoo club
timi-fialis

Το Akanthus Gazoo Club στο Γκάζι αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα μαγαζιά για βραδινή διασκέδαση. Βρίσκεται στο σημείο όπου στεγαζόταν το παλιό Yolo στην Πειραιώς, έχοντας όμως πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από το συγκεκριμένο μαγαζί. Δικαίως πλέον βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στη λίστα με τα πιο δημοφιλή club ανά την Αθήνα και υπόσχεται ανάλογη συνέχεια ώστε να φτάσει ακόμη πιο ψηλά, αν αυτό βέβαια γίνεται! Hotspot από τα λίγα, που το κέφι βαράει κόκκινο, αφού το party συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

AKANTHUS CLUB

Το Ακανθους χειμερινό αποτελεί την χειμωνιάτικη εκδοχή του ιστορικού νυχτερινού μαγαζιού, καθώς το καλοκαίρι φιλοξενείται στον Άλιμο, στην Παραλιακή, όπου και εκεί δείχνει το πόσο δυνατό brand είναι, μιας και τα ταμεία σπάνε λόγω του ότι αποτελεί τον πιο hot προορισμό στην Ακτή του Ηλίου! Η κράτηση, επιβάλλεται να γίνει έγκαιρα μιας και το ένα sold out, διαδέχεται το άλλο. Ο κόσμος που προτιμάει το μαγαζί είναι από όλες τις ηλικίες, όμως η πλειοψηφία του είναι φοιτητές και νεαρά άτομα.

Αν και τις προηγούμενες χρονιές το νυχτερινό κέντρο ήταν ανοικτό περισσότερες μέρες, φέτος έχει ακολουθήσει τη «συνταγή» του… διημέρου ώστε να είναι πάντα γεμάτο, μιας και ο ανταγωνισμός έχει ανέβει κατακόρυφα. Η εβδομάδα στο Akanthus Club ξεκινάει την Παρασκευή με το mainstream party Hard City Fridays, ενώ τη δεύτερη και τελευταία μέρα λειτουργίας του club (Σάββατο), υπάρχει το party Follow The Light. Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, η μουσική που διαθέτει το μαγαζί είναι ανάμεικτη. Ελληνικά και ξένα κομμάτια συντροφεύουν τους πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Γκάζι της Αθήνας.

Γιατί AKANTHUS GAZOO

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Ακάνθους Γκάζι ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αφού είναι το λιγότερο εντυπωσιακές. Ξεκινάμε από τους πλήρως καταρτισμένους dj’s, οι οποίοι βρίσκονται χρόνια στην αγορά και γνωρίζουν πλήρως τις απαιτήσεις του κόσμου, όντας ικανοί να παίξουν μουσική στον ρυθμό που «ζητάει» το κοινό. Κατά την διάρκεια του party, την εμφάνισή τους κάνουν εντυπωσιακές χορεύτριες, αλλά και πρωτότυπα shows και εφέ για τα ελληνικά δεδομένα. Η ατμόσφαιρα μέσα στο club είναι φανταστική, αφού οι υπεύθυνοι έχοντας διαθέσει πολλά χρήματα για τη διακόσμηση, έχουν φροντίσει να διαμορφώσουν το χώρο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία clubbing στα άτομα που θα τους προτιμήσουν και θα κάνουν την κράτηση τους στο Akanthus Club Downtown Χειμερινό.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Όσο το συγκεκριμένο μαγαζί στην Πειραιώς 102 συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς, ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ υψηλός για τα υπόλοιπα club στο Γκάζι, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές που υπάρχει νυχτερινή ζωή στην Αθήνα. Το γνωστό κλαμπ είναι χρόνια στο χώρο σε winter edition, ξέρει το μυστικό της επιτυχίας και είναι έτοιμο να το εφαρμόσει για πολλά χρόνια ακόμα, κάνοντας του brand του ακόμη πιο μεγάλο απ’ ότι είναι ήδη και προσφέροντας μια… downtown εμπειρία σε όσους το προτιμήσουν. Εσείς τί περιμένετε;;;

AKANTHUS ΚΡΑΤΗΣΗ

AKANTHUS GAZOO CLUB ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:

 • ΣΤΑΘΕΡΟ: 2107484546
 • WHAT’S UP: 6979981824
 • VODAFONE: 6979981824
 • WIND: 6934451358

ΑΚΑΝΘΟΥΣ ATHENS ΓΚΑΖΙ PARTY:

 • Παρασκευή:  Hard City Fridays
 • Σάββατο: Follow The Light

ΑΚΑΝΘΟΥΣ ΓΚΑΖΙ – ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Το Akanthus winter στεγάζεται στην Πειραιώς 102 στο Γκάζι, Αθήνα. Για την εύκολη μετάβασή σας στον χώρο, μπορείτε να βγείτε από τη γραμμή 2 του μετρό στην έξοδο Κεραμεικός και να περπατήσετε μέχρι το μαγαζί. Η απόσταση δεν θα σας πάρει περισσότερα από πέντε λεπτά.

AKANTHUS GAZOO CLUB ΓΚΑΖΙ –  Vrestrapezi.gr

AKANTHUS GAZOO CLUB ΓΚΑΖΙ

AKANTHUS GAZOO ATHENS ΤΙΜΕΣΑΚΑΝΘΟΥΣ ΤΙΜΕΣ:

 • Απλή φιάλη: 90 € / 6 άτομα
 • Special φιάλη: 110 € / 6 άτομα
 • Premium φιάλη: 130 € / 6 άτομα

 

AKANTHUS CLUB ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

 • ΣΤΑΘΕΡΟ: 2107484546
 • WHAT’S UP: 6979981824
 • VODAFONE: 6979981824
 • WIND: 6934451358